Per què RETAIL FUTURE?

La revolució digital ha fet que el xicotet comerç i l’artesania hagen d’enfrontar-se a nous desafiaments i a noves oportunitats.

Al voltant d’aquesta revolució han sorgit nous models de negoci i noves formes de comunicar-se i d’interactuar amb els clients, que requereix transformació i adaptació.

En aquest procés vertiginós apareixen cada dia noves eines que faciliten l’activitat, i nous negocis que s’adapten i creixen dins de l’ecosistema digital.

Però és un canvi desigual. L’usuari, el client, ha modificat els seus hàbits i ha adaptat la seua vida a aquesta digitalització a una velocitat que no ha sigut seguida per gran part del comerç i l’artesania.

L’objectiu de RETAIL FUTURE és acostar la digitalització a les pimes de comerços i artesania de la Comunitat Valenciana, i proporcionar la informació, estratègies i recursos perquè s’adapten al canvi i a l’obligatòria transformació digital, responguen a les necessitats dels seus clients i usuaris i milloren la seua experiència.

La digitalització en la Comunitat Valenciana

1 de cada 4 pimes comercials i artesanes de la Comunitat Valenciana venen online
25%
1 de cada 10 pimes comercials i d'artesania de la Comunitat Valenciana està en estat "zero" de maduresa digital
10%

RETAIL FUTURE se celebra en el marc del Pla d’Impuls al Comerç Electrònic de la Comunitat Valenciana, desenvolupat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb la col·laboració de CECOVAL, COVACO, Unió Gremial, el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana i les Cambres de Comerç valencianes, a través del seu Consell regional.

Objetius del pla d'impuls al comerç electrònic en la Comunitat Valenciana

Transformació digital

Accelerar la transformació digital de les pimes comercials minoristes i de l'artesania,com fenòmen irrenunciable per a la millora de la seua competitivitat.

Avantatges del e-commerce

Difondre els avantatges de la cultura TIC i del comerç electrònic, entre autònoms, emprenedors i empresaris,vencent les barreres i frens existents.

Formar

Formar en competències i capacitats a empresaris i empleats per a afrontar amb èxit estratègies de comerç electrònic.

Incentivar

Incentivar la incorporació del e-commerce en les pimes del comerç i artesania des d'un enfocament inclusiu

Acompanyar

Oferir assessorament personalitzat, facilitar el contacte entre les pimes i els professionals del sector TIC

ORGANITZEN:

COL·LABOREN:

FINANCEN:

unioEuropea